Monday, May 24, 2010

KESATUAN KEARAH KEBANGKITAN: MEMBINA GENERASI PERUBAHAN UNTUK MALAYSIA

Salam, Kongres Parti Keadilan Rakyat akan diadakan pada 28-30 Mei 2010 akan datang di Kota Bharu, Kelantan. Didoakan agar Kongres PKR berjalan lancar dengan semangat islah, reformasi dan niat melakukan perubahan demi keadilan dan kebenaran.

Namun yang wajar kita cermati adalah persoalan sumbangan dan gerak kerja anak muda dalam PKR. Ini enjin yang perlu diperkemaskan agar seluruh kepakaran teman-teman AMK khususnya yang telah lama bersama PKR disatukan. Anak muda harus bersatu. KESATUAN kita adalah KEARAH KEBANGKITAN. Gerak kerja sedia ada perlu dilipat gandakan. Tahniah atas gerakan massa yang telah dilaksanakan oleh teman-teman anak muda AMK.

Ayuh bersama MEMBINA GENERASI PERUBAHAN UNTUK MALAYSIA yang lebih baik untuk semua. Peranan ada ditangan anak-anak muda. Kebangkitan ini perlu digembleng bersama tenaga berpengalaman dalam PKR, Pakatan Rakyat (PAS & DAP), kumpulan reformis, NGO, pimpinan ranting, cabang dan pusat serta angkatan muda.

Selamat Berkongres untuk semua Perwakilan Parti Keadilan Rakyat (PKR) khususnya teman-teman Angkatan Muda Keadilan. Salam hormat & salam perjuangan.

No comments:

Post a Comment